Boanas.se - Prisvärda produkter för en porlande trädgård

Handla prisvärda produkter, förvänta dig supersnabba leveranser!

Frakt Information

Vi samarbetar med DHL. Våra paket är alltid försäkrade och väl emballerade under transport. Fraktkostnaden för varje order framgår alltid vid köptillfället. Inga dolda kostnader tillkommer.

Våra fraktpriser utgår normalt från orderns vikt. Undantaget är lätta paket som är skrymmande. Tabellen visar den ungefärliga kostnaden för frakt, emballering och försäkring.

Snabba och prisvärda transporter med DHL

Fraktpriser

(placeholder)

Vikt

0-5 kg

5-20 kg

20-35 kg

30-75 kg

+ 75 kg

Pris

85 kr*

145 kr*

235 kr*

345 kr*

Max 395 kr

* Vägledande fraktpriser, undantaget väldigt skrymmannde paket. Maxpris alltid 395 kr

Mindre paket (upp till 20 kg) skickas normalt till närmsta DHL ombud och hämtas där. Det finns totalt ca 13000 ombud i hela landet. Mot ett mindre frakt tillägg kan vi även skicka små paket som DHL hempaket eller till företag som företagspaket. De levereras då till dörren. Dhl aviserar före och det krävs att någon är hemma och tar emot.

Mellanstora paket (20-35 kg) skickas vanligtvis som DHL hempaket för hemleverans eller som DHL företagspaket till företag. Ibland kan det som privatperson vara smidigt att få sitt paket till arbetsplatsen (förutsatt att det finns godsmottagning). Man slipper vara hemma och ta emot. Kontakta oss vid intresse av en sådan lösning.

Stora paket (över 35 kg) skickas alltid på pall för hemleverans eller till en företagsadress. Vid hemleverans aviserar DHL innan de kommer så att någon kan ta emot pallen. Om det inte går att ta emot hemma kan man alltid hämta pallen på närmsta DHL terminal, kontakta oss för info. Godset levereras på pall, inbärning ingår ej.

Uddaorter och öar. Vissa mindra orter och öar klassas av DHL som uddaorter. Om du bor på en uddaort skickas din paket till närmsta DHL terminal. Det finns även en möjlighet för dig som bor på uddaort att mot ett mindre frakttillägg få paketen hemkörd. Vid leverans till uddaort tar vi personlig kontakt för att hitta en bra lösning.

Godssökning. Vid beställning av oss får du alltid en spårningslänk till mailadressen som angavs vid köp.

Sök DHL ombud. Är du osäker på var ditt närmsta ombud ligger kan du söka det här..

Snabba leveranser. Normalt skickar vi din order inom 24 timmar efter mottagen betalning. Frakten tar normalt mellan 1-4 arbetsdagar. Till större orter söder om Sundsvall levererar DHL servicepoint paket dagen efter vi skickar. Om en vara är slutsåld meddelas detta omgående. Köpet kan då hävas om vi inte kommer överens om en lösning.