Boanas.se - Prisvärda produkter för en porlande trädgård

Handla prisvärda produkter, förvänta dig supersnabba leveranser!

Köpvillkor och allmänna villkor

Vi tycker att det är viktigt att du som kund känner dig trygg när du handlar av oss. Vår ambition är att göra vårt yttersta för att erbjuda schyssta köpvillkor och garantier. Läs gärna igenom som följer.

Garantier

När du handlar av oss lämnar vi alltid minst två års garanti på våra produkter (gäller både privatpersoner och företag). På vissa produkter t,ex de flesta av våra belysningar är garantin 3 år. På våra pumpar lämnar vi upp till 5 års garanti och på vår Gummiduk lämnar vi hela 30 års materialgaranti. Garantin på våra produkter täcker ursprungliga fel som fanns vid leverans. Garantin gäller inte för skador som uppstår p,g,a handhavande fel

Priser

Alla priser på hemsidan anges inklusive moms. Priserna hålls alltid aktuella och kan ändras utan förvarning. Vid bekräftad beställning av lagerförda varor ändras aldrig några priser i efterhand.

Betalning Webshop

Kortbetalningar. Vi accepterar betalning via bank och kreditkort (Visa/Mastercard). Vi samarbetar med Nets Netaxept. De uppfyller marknadens krav på säkra betalningar genom sin PCI certifiering. Din betalning skickas via en krypterad direktförbindelse till din bank. Nets använder den bästa krypteringsteknologin SSL. Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure.

Med faktura genom Klarna kan du betala efter leverans. Fungerar för privatpersoner och företag. Du behöver aldrig uppge kortuppgifter och betalar efter att du fått dina varor. Betalningstiden är 14 dagar. Fakturan bifogas varorna = läggs i paketen märkt "Innehåller Faktura". Alla nödvändiga uppgifter för betalning står på fakturan. Om betalning uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60 kr samt dröjsmålsränta med 2% per månad + gällande referensränta. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att kreditupplysning tas. Mer info finns på Klarnas hemsida.

Efterkrav / Postförskott. DHL ger oss möjlighet att skicka paket och pallar mot efterkrav. Det är en säker betalningslösning där du som kund betalar när du hämtar din paket hos ombudet eller vid hemleverans där betalning sker direkt till DHL.

Betalning Lagerbutik

I vår lagerbutik i Tvärred vill vi helst att betalning sker med kort (Visa / Mastercard).

Ångerrätt

Som kund har du alltid 20 dagars ångerrätt när du handlar av oss. Undantaget är måttbeställda varor t,ex dammdukar som skärs till enligt önskemål. Vid en ev. retur betalar kunden alltid för returfrakten samt ansvarar för emballering. För att få full ersättning krävs att varan returneras i ett oskadat skick i originalförpackning.

Ej uthämtad beställning

Beställning levererad till utlämningsställe som inte hämtas ut skickas tillbaks till oss. Om detta händer trots påminnelse förbehåller vi oss rätten att fakturera kund för frakt och administration, f.n 295 kr.

Reklamationer

Felaktig vara ska reklameras så fort felet upptäckts. Om en vara är felaktig eller felexpedierad står vi alltid för returfrakten. Skulle en vara bli skadad under transport så är vår policy att du som kund inte ska bli drabbad mer än nödvändigt. Skadan måste anmälas direkt och ibland behöver vi dokumentation på vad som skett. Efter detta skickar vi ersättningsvara utan fördröjning. Våra transporter är alltid försäkrade.

Personuppgifter

Våra rutiner följer GDPRs riktlinjer för datainsamling. Vi efterfrågar endast information som används för att hantera lagda ordrar på bästa sätt. Persondata lagras aldrig i annat syfte. Det går alltid att kontakta oss och begära ett utdrag av de uppgifter vi har. Vi kan vid önskemål även radera registrerade uppgifter. Kontakta i så fall ansvarig Kent Johansson tel: 0321-50009. Vi lämnar aldrig ut registrerade uppgifter vidare till tredje part

Övrigt

För att få handla av oss måste du vara minst 18 år eller ha målsmans tillstånd. Vi skickar normalt bara produkter inom Sveriges gränser. Är det något gällande våra köpvillkor du undrar över, tveka aldrig att kontakta oss!