Boanas.se - Prisvärda produkter för en porlande trädgård

Handla prisvärda produkter, förvänta dig supersnabba leveranser!

Order - Retur

Att beställa genom webshopen är enkelt! När du hittat varan / varornar du vill köpa är det bara att trycka på knappen "lägg i kundvagnen". Vid färdig beställning är nästa steg att välja fraktalternativ. När fraktalternativet valts framgår totalpris för din order inkl. frakt. Fyll sedan i adress, mobilnummer samt mailadress. Det är de uppgifter vi behöver för att smidigt kunna hantera ordern. Slutligen väljer det betalningsalternativ som passar bäst.

Så här beställer - returnerar du varor.

I de fall vi gjort fel t,ex felexpedierad vara står vi självklart för returfrakten. Vi tar även fullt ansvar för transporten till dig som kund. Varan är alltid försäkrad och vid eventuell skada skickar vi ersättningsprodukt.

Om du ångrat ditt köp och vill returnera en vara enligt gällande köpvillkor går det bra. Vid en eventuell kundretur vill vi att ni kontaktar oss via mejl innan varan skickas. Returfrakten bekostas av dig som kund. Varan skickas till: Boanäs Direkt AB, Tvärreds Hulu 103, 52394 Tvärred. För godkänd kundretur krävs att varan är riktigt emballerad och att den kommer till oss i väsentligt oförändrat skick samt förpackad i originalförpackning. Vid godkänd kundretur återbetalar vi pengarna inom 14 dagar.

Skriv ut och bifoga följande formulär vid kundretur om du ångrat ditt köp.

Retur vid garantiärenden. Ibland händer det att en vara går sönder inom garantitiden och att vi behöver får den skickad till oss. I dessa fall står vi för returfrakten i de fall då felet ryms inom villkoren för garantin. Om en vara går sönder inom garantitiden vill vi att ni kontaktar oss via mejl för vidare instruktioner. I de fall vi vill ha tillbaks varan för reparation inom garantitiden skriv ut & bifoga följande formulär när du skickar varan. Varan skickas till: Boanäs Direkt AB, Tvärreds Hulu 103, 52394 Tvärred.